SEO / Zoekmachine Marketing

Wat is SEO?

Search Engine Optimization, website optimalisatie voor zoekmachines als Google, Bing, Yahoo en méér.

Zoekmachine marketing of SEO is dé manier om uw website beter vindbaar te maken op het internet. Wij kunnen uw website optimaliseren zodat potentiële klanten uw bedrijf sneller en gemakkelijker kunnen vinden. De focus ligt hierbij veel op Google aangezien meer dan 95% van de Nederlanders deze zoekmachine het liefst gebruikt.

Zoekmachine marketing bureau TommyZ

Wij begrijpen als online marketing bureau uit Purmerend als geen ander hoe belangrijk het is voor bedrijven meer klanten uit uw website te halen. De meeste mensen beginnen namelijk hun zoektocht naar een product, dienst of bedrijf online. En u wilt natuurlijk dat uw bedrijf als eerste de aandacht trekt in de zoekresultaten. Zoekmachine marketing / SEO is een zeer kosteneffectieve manier om meer (potentiële) klanten met uw bedrijf in contact te brengen en is erg goed meetbaar.

Uw website op pagina 1 in Google?

Uiteraard kunt u adverteren op zoekmachines en op deze manier bovenaan komen als mensen op bepaalde termen zoeken. Echter, dit kost u wel geld per klik. Is dat het wel waard? Bijvoorbeeld als u geen online winkel heeft? Dat zijn vragen die we wellicht voor kunnen beantwoorden.

Een andere manier is om de structuur en inhoud van een website te optimaliseren voor zoekmachines. Op den duur zal uw website dan beter scoren in zoekmachines en organisch op pagina 1 belanden.

SEO – Zoekmachine Optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie is de term die een methode beschrijft om de structuur en inhoud van een website optimaal te maken. Hierdoor wordt een zo hoog mogelijke positie op bepaalde zoektermen behaald.

Door bijvoorbeeld zoektermen meerdere malen in uw tekst te laten terug komen kan bijvoorbeeld Google zien dat deze tekst relevant is voor mensen die op die term zoeken. Het uiteindelijk resultaat is dat uw website meer bezoekers trekt en ook beter zal converteren.

SEO Scan – Zoekmachine Scan

Wij kunnen u helpen met het (her)schrijven van uw website teksten zodat deze beter door zoekmachines geïndexeerd zullen worden. Voor het herbouwen van de juiste navigatiestructuur beginnen we altijd met een scan van uw huidige website.

De zoekmachine-scan van TommyZ levert belangrijke data aan over hoe uw website nu presteert op bepaalde zoektermen en ten opzichte van uw concurrenten. Met deze data en aanbevelingen in de hand kunt u bijvoorbeeld zelf uw website aanpassen of TommyZ gebruikt deze als basis om uw website te optimaliseren voor zoekmachines.