Webdesign Purmerend

Webdesign Purmerend

Internetbureau TommyZ in Purmerend | Webdesign & Online Marketing

TommyZ is een sterk groeiend webdesign bureau in Purmerend en werkt al vele jaren voor toonaangevende bedrijven uit Purmerend en omgeving. Wat kunnen wij voor u betekenen? Wij bieden een full service benadering ten aanzien van webdesign en online marketing die uw bezoekers en prospects veranderen in klanten zodat u uw bedrijf kunt laten groeien.

Ons Proces

Ons proces is eenvoudig, wij luisteren voordat wij creëren, dan meten we en herhalen. We blijven verfijnen omdat we nooit tevreden zijn. We testen, scherpen aan en passen onze werkwijze aan in lijn met uw doelen.
TommyZ werkt constant aan het herdefiniëren van de digitale ervaring in uw branche.

Webdesign Purmerend

Ontwerpen van websites is onze broodwinning sinds 2012, en wij blijven de grenzen verleggen op dit gebied. Door de jaren heen hebben wij een proces ontwikkeld. Dit proces helpt ons om op een efficiënte manier websites te ontwerpen die de aandacht vangen van uw publiek en uw bezoekers door de conversie funnel leidt.

Analyse & Strategie

We luisteren niet alleen naar uw wensen. Wij duiken diep in de prestatiegegevens van uw digitale geschiedenis en identificeren wat wel werkt en wat niet. Dit voedt onze informatie architectuur, onze content strategie en webdesign.

Maatwerk Webdesign / Webdevelopment

TommyZ Webdesign Purmerend ontwikkelt nauwgezet aanpasbare responsive websites. Deze zijn eenvoudig te updaten en toegesneden zijn op de behoeften van iedere klant. Daarnaast helpen we klanten met op maat gemaakte plugins hun problemen op te lossen, processen te stroomlijnen en hun prospects te activeren.

Content Creatie

Wij hoeven uw content niet te creëren, maar doen het graag voor u. Er zitten vele voordelen aan het inhuren van een copywriter om teksten voor uw website te schrijven. Bij TommyZ hebben wij jarenlange ervaring op gebied van schrijven voor het web.

Na lancering

Wij blijven na oplevering met onze klanten werken aan online marketingtrajecten, wijzigingen in webdesign en verbeteringen aan de technologie. Ook simpelweg hun websites up to date te houden in relatie tot de laatste browsers en beveiligings-eisen blijven wij ook doen.

webdesign tommyz media online marketing

Webdesign Proces

Hoe ontwerpen wij een website die is toegesneden op uw bedrijfsdoelstellingen? Zie hieronder een overzicht van de stappen van begin tot aan lancering.

Ontdekkings- en strategische fase

Bij TommyZ Webdesign Purmerend beginnen we een webdesign project in het algemeen met een ontdekkings- en strategische fase. Er wordt gekeken naar de wensen en eisen van de klant. De uitkomst hiervan is een duidelijke briefing, een gedetailleerd projectplan en een webstrategie. In grote lijnen is dan het meeste duidelijk zodat de vervolgstappen in het proces op efficiënte wijze kunnen verlopen.

UX Planning en Informatie architectuur

Wanneer de doelgroep, waardedifferentiatie en strategische business analyse zijn vastgesteld in de website strategie fase, komen we bij de fase van UX (User Interface / gebruikerservaring) en informatie architectuur. Hier worden de lay-out van de website, functies, gebruikspaden vastgesteld en kunnen inzichtelijk worden gemaakt met wireframes en documentatie. Het is als het ware de blauwdruk van het project.

Creatieve ontwerp mockups door de webdesigner

In deze fase rollen onze webdesigners de mouwen op en brengen de wireframes uit de UX fase tot leven met ontwerp, kleur en eventueel animatie. Onze webdesigners bieden een storyboard met kaders voor het gebruik van fonts en kleuren door de website heen.

Responsive Webdesign & Backend inrichting

TommyZ Webdesign Purmerend ontwikkelt al haar websites responsive. Hierdoor werken ze werken op diverse schermformaten, van mobiel en tablet tot desktop. Code aan de voorkant is in HTML5 volgens nieuwste methodes en best practices. Het CMS (content management systeem) is afhankelijk van de wensen van de klant. Of dit nu WordPress, Drupal, TYPO3 of Joomla is, alles is mogelijk. Onze klanten hebben altijd de mogelijkheid om eenvoudig hun eigen website bij te houden.

Kwaliteitsborging & testen

Het creëren van een responsive website van hoge kwaliteit vereist grondig testen op diverse apparaten en schermgroottes. Dit om er zeker van te kunnen zijn dat de pagina’s snel en op de juiste manier laden op mobiel, tablet en desktop computers. Ook worden er beveiligingsmaatregelen ingebouwd en wordt de website klaargemaakt voor de juiste SEO prestaties.

Website lancering, Analyse & Optimalisatie

Na uitvoerig testen in de borgingsfase zet een systeem technicus de nieuwe website live. Hierna volgt er nog een laatste test op de live website om zeker te zijn dat alles naar behoren werkt. Tijdens deze vroege periode van lancering wordt het verkeer en gedrag van de bezoekers van de website geanalyseerd. Hierdoor kan eventueel worden bijgestuurd kan om conversieratio’s, tijd doorgebracht op de website en herhaalbezoek te verbeteren.