Grafisch design

tommyz portfolio kadomakers webdesign

Een ontwerp in stijl en op maat

De juiste uitstraling

Soms ontstaat iets groots nadat je met iets kleins begint. Neem bijvoorbeeld een logo. Een logo is hét beeldmerk van je bedrijf waaraan iedereen je herkent. De kracht hiervan wordt soms nog wel eens onderschat. Een eerste indruk moet altijd goed zijn. TommyZ pakt het design van een nieuw logo of het moderniseren van een oud logo professioneel aan met als resultaat dat jouw bedrijf niet meer te missen is en het de juiste uitstraling krijgt. Een logo design is er al vanaf €149!

Professionele huisstijl

Een designer volgt niet alleen zijn ideeën, maar ook bepaalde richtlijnen. Welke kleuren zijn er beschikbaar? Welk lettertype moet gebruikt worden en in welke stijl en formaten? Dit zijn een aantal voorbeelden van ‘regels’ die verwerkt zijn in een huisstijlhandboek (brandbook). Om zorg te dragen voor een perfecte en professionele uitstraling ontwerpt TommyZ deze huisstijlhandboeken, uiteraard altijd volledig in overeenstemming met de opdrachtgever.

Promotie en drukwerk

Het design van promotiemateriaal en drukwerk producten is vaak een tijdrovende klus. TommyZ neemt jou deze klus graag uit handen en zorgt er tevens voor dat al jouw materialen van de hoogste kwaliteit ontworpen en gedrukt zijn. Met ruim 15 jaar ervaring in het ontwerpen van grafisch promotie en drukwerk materiaal, denk hierbij aan flyers, brochures, magazines en visitekaartjes, is TommyZ altijd de juiste keus. Nieuwsgierig geworden? Bekijk dan het portfolio van TommyZ.

webdesign tommyz kadomakers
webdesign tommyz cv
Waarom kiezen klanten voor TommyZ?

TommyZ beschikt over ruim 15 jaar ervaring in het ontwerpen en ontwikkelen van grafisch materiaal zoals logo’s, huisstijlen, flyers, brochures en promotiematerialen. Elke klant en elke opdracht, van groot tot klein, krijgt de aandacht die het verdient. Samen met de klant worden de wensen en ideeën in kaart gebracht, om zo tot een prachtig eindresultaat te komen. Maak je ook geen zorgen over het laten drukken van je producten. TommyZ regelt dit graag voor je. Door servicegericht te werken weten de klanten van TommyZ altijd waar ze aan toe zijn en komen daarom ook graag weer bij TommyZ terug. 

TommyZ kort en krachtig

Grafisch design door TommyZ, in een notendop:

Uitgelicht project

Wij zijn altijd trots op ons werk en laten dat ook graag zien.

Webshop Design / Development

Kadomakers

Nieuwe webshop met diverse functionaliteiten voor cadeauwinkel in Purmerend

Nieuw design nodig?
Laten we kennis maken!