TommyZ

Media.

Creative

Design.

Design op maat voor iedereen

Beperk je niet in je mogelijkheden. Dat doet TommyZ ook niet.

Design.

logo-ea
logo-raceplanet
logo-reddstone
logo-fczsw
logo-kadomakers

Webdesign

Een nieuwe website hoeft helemaal niet ingewikkeld of duur te zijn (of erger nog, allebei). TommyZ bouwt voor iedereen, van kleine zelfstandigen tot grote bedrijven, scholen en webshops, een website naar wens en helemaal op maat.

Marketing

Vraag jij je wel eens af waarom je niet goed gevonden wordt op Google. Of waarom je merk nog niet bij iedereen een belletje doet laten rinkelen? Met de online en offline marketing tools van TommyZ zetten wij iedereen op de kaart en bovenaan in Google.

Product Design

Soms is het tijd voor een frisse wind. Een nieuw logo, nieuwe brochures, visitekaartjes of zelfs een geheel nieuwe huisstijl. TommyZ heeft de ervaring en de knowhow voor elke grafische oplossing.

Waarom kiezen voor TommyZ?

Ga voor kwaliteit én een goede prijs

BESCHIKBAAR

Voor iedereen

Voor kleine of grote budgetten, zelfstandige ondernemers of groeiende ondernemingen, TommyZ biedt voor iedereen een passend product aan.

PIXEL

PROJECT PERFECT

Met een oog voor detail en het streven naar perfectie levert TommyZ de opdracht pas op na 100% tevredenheid. Daar wordt iedereen blij van.

ONDERSTEUNING

VAN BEGIN TOT EIND

Met de service van TommyZ sta je als klant nooit alleen. Dankzij ruime kennis en ervaring heeft TommyZ op elke vraag een passend antwoord. 

Klaar voor een samenwerking ?

Voor elk budget een passende oplossing

Persoonlijk

Zakelijk

Winkel

Hoe het werkt

Van idee tot prachtig eindresultaat

Het idee

Jij hebt misschien al een idee wat je wil en TommyZ heeft een idee wat er kan. Samen komen we tot een plan voor de realisering en gaat TommyZ aan de slag.

Het resultaat

Tijdens het proces houdt TommyZ je op de hoogte van de progressie en werken we toe naar het eindresultaat: een project naar volledige tevredenheid.

tommyz.

Design & Marketing bureau

Tijd voor een nieuw project?

MADE WITH LOVE BY TOM