Modern

CV.

Presenteer jezelf

Vergeet je ouderwetste papieren CV. Je steelt pas echt de show met een stijlvol, digitaal CV, helemaal gemaakt naar jouw wensen.

Persoonlijk cv

de digitale vervanger

Met een persoonlijk, digitaal CV onderscheid jij jezelf van andere kandidaten en pas je deze altijd eenvoudig aan om altijd up-to-date te blijven. 

*Prijzen zijn exclusief hosting en domeinregistratie. Meer info hier.

CV + portfolio

laat jezelf zien

Wil je graag naast je CV ook nog je projecten en werkzaamheden laten zien? Met een stijlvol portfolio maakt TommyZ jouw CV helemaal compleet. 

*Prijzen zijn exclusief hosting en domeinregistratie. Meer info hier.

Tijd voor een nieuw CV

Snel, voordelig en eenvouding

01

Hoe wij beginnen

Je eigen plek op het web

We beginnen met het aanmaken van een persoonlijk domeinnnaam, zodat iedereen jou straks kan vinden op www.jouwnaam.nl. Heb je nog een mooi, antiek maar wel up-to-date CV liggen? Mooi! Stuur hem naar ons op en TommyZ neemt alle gegevens over in jouw nieuwe, online CV.

Aan de slag

Een CV op maat

Een CV is iets persoonlijks. Daarom vinden wij het belangrijk dat elk CV uniek is met een eigen en stijl en identiteit. Samen met jou bepalen we het gebruik van kleuren, lettertypen en foto’s om tot een CV te komen waarmee jij je kan onderscheiden.

02

Jouw nieuwe CV

Tijd om te solliciteren

Met het online gaan van jouw nieuwe, digitale CV is er geen excuus meer om niet te gaan voor die nieuwe, uitdagende functie! Geen Word of PDF meer meesturen in de bijlage, maar jouw eigen CV website waarmee jouw nieuwe werkgever meteen kan zien wie zij met jou in huis halen.

03

0
PRODUCT
0
CLIENT
0
website
0
apps

Een digitaal CV

Hoe ziet die eruit? Bekijk een aantal voorbeelden

Interesse in een nieuw CV?

MADE WITH LOVE BY TOM