Online CV

tommyz online cv

Jouw eigen, moderne online CV

Een CV anno 2022

Vergeet je ouderwetste papieren CV. Je steelt pas echt de show met een stijlvol, online CV, helemaal gemaakt naar jouw wensen. Altijd bij de hand en eenvoudig te delen en door te sturen. We beginnen met het aanmaken van een persoonlijk domeinnnaam, zodat iedereen jou straks kan vinden op www.jouwnaam.nl. Heb je nog een mooi, antiek maar wel up-to-date CV liggen? Mooi! Stuur hem naar ons op en TommyZ neemt alle gegevens over in jouw nieuwe, digitale CV.

Onderscheidend met je CV

Een goed CV is belangrijk als je gaat solliciteren voor een nieuwe baan. Maar een mooi, trendy en digitaal CV dat zich onderscheid van de andere, kan net het verschil maken tussen het krijgen van je droombaan of een gemiste kans. Een CV is iets persoonlijks. Daarom vinden wij het belangrijk dat elk CV uniek is met een eigen en stijl en identiteit. Samen met jou bepalen we het gebruik van kleuren, lettertypen en foto’s om tot een CV te komen waarmee jij je kan onderscheiden.

Presenteer jezelf

Een online CV brengt vele voordelen met zich mee ten opzichte van een papieren CV. Het is eenvoudig up-to-date te houden, kan mooi worden vormgegeven met jouw favoriete kleuren en geheel in je eigen stijl. Met het online gaan van jouw nieuwe, digitale CV is er geen excuus meer om niet te gaan voor die nieuwe, uitdagende functie! Geen Word of PDF meer meesturen in de bijlage, maar jouw eigen digitale CV waarmee iedereen kan zien wij je bent en wat je kan.

tommyz online cv
tommyz online cv
Persoonlijk online CV

Met een persoonlijk, online CV onderscheid jij jezelf van andere kandidaten en pas je deze eenvoudig aan om altijd up-to-date te blijven. Bij TommyZ heb je al een online CV vanaf €99.

 

Persoonlijk online CV + portfolio

Wil je graag naast je CV ook nog je projecten en werkzaamheden laten zien? Met een stijlvol portfolio maakt TommyZ jouw CV helemaal compleet. Uiteraard in dezelfde stijl en voor slechts €149.

Wat wil je nog meer?

Naast een digitaal cv biedt TommyZ uiteraard ook nog andere services aan. Benieuwd naar wat wij nog meer kunnen?

Een nieuw CV

Wil jij die nieuwe baan?
Neem een online CV!