Webdesign

tommyz portfolio kadomakers webdesign

Jouw eigen website op maat gemaakt

Een website voor iedereen

Iedereen kan tegenwoordig wel een website gebruiken. Bij TommyZ kan dat al vanaf €99. Wij werken voor zowel kleine zelfstandigen, freelancers, verenigingen en grote ondernemingen, van de kapper op de hoek tot onderwijsinstellingen en (online) winkels. Of heb je wellicht behoefte aan een online portfolio of een modern, online cv? TommyZ is er voor iedereen.

Webdesign op maat

Door onze ervaring en kennis kunnen wij websites geheel naar eigen wens ontwerpen en ontwikkelen. Zo krijg je altijd precies wat je wil. Heb je al een huisstijl en wil je deze geïntegreerd in je nieuwe website? Of mogen wij een hele nieuwe huisstijl voor je ontwerpen? Voor ons is alles bespreekbaar en wij zoeken altijd naar een realiseerbare oplossing.

Betrouwbare service

Die websites die wij ontwikkelen zijn eenvoudig in onderhoud, waardoor je zelf, zonder veel kennis of ervaring, je website up to date kan houden. Uiteraard kunnen wij jouw nieuwe website ook voor je beheren en updaten, zodat je hier geen omkijken naar hebt. Nog een domeinnaam en hosting nodig? Ook hier helpen wij je graag mee.

webdesign tommyz kadomakers
webdesign tommyz cv
Waarom kiezen klanten voor TommyZ?

TommyZ beschikt over ruim 15 jaar ervaring in het ontwerpen en ontwikkelen van op maat gemaakte websites en webshops. Daarnaast bouwen wij alle websites responsief (mobiel-vriendelijk), zorgen we dat je website goed gevonden wordt op Google, dat je website snel werkt, het eenvoudig is om zelf aanpassingen te doen en, misschien wel het belangrijkste, efficiënt en betrouwbaar zijn. Onze klanten weten waar ze aan toe zijn en komen daarom ook graag weer bij ons terug. 

TommyZ kort en krachtig

Webdesign op maat door TommyZ, in een notendop:

Uitgelicht project

Wij zijn altijd trots op ons werk en laten dat ook graag zien.

Webshop Design / Development

Kadomakers

Nieuwe webshop met diverse functionaliteiten voor cadeauwinkel in Purmerend

Tijd voor een nieuwe website?
Laten we kennis maken!